5 redenen om naar Friesland te gaan

Lekker weg tijdens de zomervakantie? Met het heerlijke weer in het vooruitzicht boek je nu nog een lastminute tijdens het pinksterweekend of geniet je lekker van het mooie Friesland in de zomer. 

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kunt kiezen om naar Friesland te gaan:

 1. Natuur en landschap
  Friesland staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen, met uitgestrekte weilanden, meren en de Waddenzee. Ga lekker van wandelen, fietsen of varen in deze mooie omgeving. 
 2. Watersport
  Friesland is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. Met zijn vele meren, kanalen en waterwegen biedt Friesland uitstekende mogelijkheden om te zeilen, kanoën, kajakken of suppen.
 3. Culturele evenementen
  Tijdens Pinksteren worden er in Friesland  verschillende culturele evenementen georganiseerd, zoals festivals, markten en tentoonstellingen. Dit creeert een interessante en levendige sfeer , waarin je kunt genieten van kunst, muziek en lokale tradities.
 4. Historische steden en dorpen
  Friesland heeft ook een rijke geschiedenis en is de thuisbasis van verschillende charmante steden en dorpen. Plaatsen zoals Leeuwarden, Sneek, Harlingen en Dokkum hebben historische gebouwen, musea en een unieke sfeer die je kunt verkennen en ontdekken.
 5. Rust en ontspanning
  Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie, biedt Friesland ook veel rustige en vredige locaties. Je kunt genieten van de stilte, de frisse lucht en de serene omgeving, ver weg van de drukte van het dagelijks leven.

Ons aanbod
Friesland biedt voor ieder wat wils, net als onze accommodaties. Geniet van elkaar, met de hele familie of ga lekker een weekend weg met je vriendengroep. Boek nu jouw last minute of zomervakantie met extra korting!

To top