Appartementen Friese meren

Friesland is een provincie rijk aan prachtige vakantiebestemmingen, niet in het minst vanwege de Friese meren. Deze meren zijn een paradijs voor watersportliefhebbers als zeilers, kanoërs, surfers en zwemmers. Lekker luieren aan de waterkant of het maken van een mooie fietstocht door deze omgeving klinkt ook erg aanlokkelijk. Rondom de Friese meren zijn dan ook vele aangename vakantieaccommodaties te vinden, waaronder mooie appartementen. Lees er hier meer over.

Je vindt bijvoorbeeld prachtige vakantieappartementen aan het Sneekermeer. Dit is een van de meest geliefde locaties voor het profiteren van de pracht en de waterrecreatiemogelijkheden die de Friese meren te bieden hebben. Maar ook de appartementen in Gaasterland die te boek zijn in de buurt van het Slotermeer zijn een prima optie. Of wat dacht je van een vakantieverblijf in de nabijheid van het Tjeukemeer? Dit meer is het grootste binnenmeer van Friesland. Andere mooie vakantieplekjes waar je appartementen in Friesland kunt huren zijn vlak bij het Slotermeer met in de buurt leuke Friese plaatsjes als Sloten, Woudsend en Balk. Een bijzonder weetje over het Slotermeer is dat de route van de Elfstedentocht tweemaal over het meer heen gaat.

Er is veel voor te zeggen om een appartement bij de Friese meren te huren als je in deze omgeving vakantie wilt vieren. Aangezien je hier de hele dag op pad bent om zo veel mogelijk van de omliggende natuur te genieten of om fanatiek watersporten te beoefenen, is het enige wat je nodig hebt een comfortabele uitvalsbasis, waar je ’s avonds moe en voldaan uit kunt rusten. De luxe appartementen in Harich nabij de Friese meren hebben je op dit gebied alles te bieden. Je kunt zelf je lievelingsmaaltijd bereiden in je eigen keuken die uitgerust is met alle nodige kookvoorzieningen en eetgerei. Na een heerlijke douche of een ontspannen momentje in bad, drink je nog een glaasje op het balkon om zo deze mooie vakantiedag af te sluiten. De aangename bedden en de rustige ligging van de appartementen staan garant voor een goede nachtrust, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig van een nieuwe dag kunt genieten.

Er zijn vele momenten in het jaar waarop het hier prima toeven is. Boek je een appartement aan de rand van de Friese meren ergens gedurende de lente, dan kun je hier heerlijke fietstochten maken, idyllische dorpjes bezoeken en tevens diverse watersporten uitoefenen. Je hebt in de lente vanaf een boot een prachtig uitzicht op de waterkant waar alles vol in bloei staat. In de zomer bieden de meren de nodige verkoeling. Vergeet ook niet dat er ieder jaar in de zomer het zeilevenement de Sneekweek wordt georganiseerd. En als het in de winter vriest, kun je hier fantastische schaatstochten maken.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top