Bungalow huren Friesland

Heerlijk vakantie vieren op een van de bungalowparken in Friesland

In 2010 werd Friesland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap uitgeroepen tot de mooiste provincie van ons land. Als je er bent, zul je zien waarom: Friesland heeft een mooi, open landschap met veel water. Er is ook volop natuur te vinden in de vier nationale parken: het Drents-Friese Wold, het Lauwersmeer, de Alde Feanen en Schiermonnikoog. De Waddeneilanden zijn een geweldig toevluchtsoord voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ook cultuurliefhebbers zullen snel hun draai vinden in Friesland, want er zijn tal van leuke musea om te bezoeken, waaronder het Verzetsmuseum, het Jopie Huisman Museum, het Eise Eisinga Planetarium en het Natuurmuseum Fryslân. En dan hebben we het nog niet eens over de Friese evenementen gehad! De Sneekweek, waar zeilwedstrijden op het Sneekermeer worden opgeleukt met een kermis, een muziekfestival en vele andere activiteiten, trekt jaarlijks zo’n 130.000 bezoekers naar Friesland. In Harlingen vinden elk jaar de Visserijdagenplaats en Joure is de thuisbasis voor de Friese Ballonfeesten. En dan is er nog het tiendaagse Oerol Festival op Terschelling, dat elk jaar ruim 55.000 bezoekers naar het Waddeneiland trekt.

Wanneer je ervoor kiest om een bungalow te huren op een vakantiepark in Friesland, kun je volop genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft. Bungalowpark Lemmer/Bant. Bungalowpark Lauwersmeer. Bungalowpark Noordwolde. Ondertussen ben je voorzien van hetzelfde gemak dat je thuis ook hebt – waarschijnlijk zelfs meer! De meeste bungalows zijn voorzien van alles dat je nodig hebt om je verblijf tot een succes te maken. Bungalows in Friesland zijn er in alle soorten en maten, van heel simpel tot superluxe. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft! Een bungalow huren in Friesland betekent dat je lekker kunt doen waar je zin in hebt. Lang uitslapen of juist vroeg opstaan en erop uit trekken om de omgeving te verkennen. Je kunt zelf je maaltijden koken in een compleet ingerichte keuken en heerlijk op je terrasje natafelen tot dat de zon ondergaat. Maar je kunt ook lekker uit eten gaan om de Friese keuken eens te proberen!

Het is tevens mogelijk om een bungalow te huren in een van de vele vakantieparken die Friesland rijk is. Bijvoorbeeld een leuk vakantiepark nabij de Waddenzee. Op die manier kun je ook nog eens profiteren van vele extra’s. Veel vakantieparken beschikken over tal van faciliteiten waar je als gast gebruik van kunt maken. Hierbij ku je denken aan sportvoorzieningen, zwembaden, wellnesvoorzieningen en speeltuinen voor de kinderen. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke, onbezorgde vakantie in Friesland.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top