Elke donderdag in Woudsend: leuke boerenmarkt

Geniet van verse producten uit de regio.

Ga je deze zomer op vakantie in Friesland? Vergeet dan niet de boerenmarkt in Woudsend te bezoeken. Elke donderdag in de zomervakantie vind je hier verse, lekkere streekproducten en verrassende artikelen.

De boerenmarkt in Woudsend is al jaren geliefd bij jong en oud. Elke donderdag in de zomervakantie kun je van 11.00 tot 17.00 uur struinen langs de leukste kramen met unieke accessoires, verzorgingsproducten en cadeaus en de lekkerste streekproducten kopen.

Wat is er op de boerenmarkt verkrijgbaar?

Op de boerenmarkt is het aanbod reuze. Vul je boodschappentas met groenten, fruit, jam, honing, ijs, kaas, vlees, paling, eieren, wijn, koffie en nog veel meer. Daarnaast is er een verrassend assortiment aan leuke artikelen. Zo vind je er verschillende natuur- en schoonmaakproducten, natuurgeuren, serveerplanken, vachten en talloze cadeauartikelen. Dankzij het aanbod van meer dan dertig kramen is het bezoeken van de markt zeker de moeite waard. Leuk om te weten: elke donderdag kan het aanbod verschillen.

Entree boerenmarkt is gratis

De boerenmarkt is deze zomervakantie elke donderdag gratis te bezoeken. De laatste markt vindt plaats op donderdag 25 augustus. De markt vindt plaats in het centrum van Woudsend rond de Waechswâl.

To top