Klachten

Wanneer jouw vakantiehuisje en/of de verleende service niet is wat je ervan had veracht helpen wij je graag verder. Je kunt aan ons kenbaar maken waar je ontevreden over bent en wij hopen dan samen tot een passende oplossing te komen. Wij geven je onderstaande mogelijkheden om jouw klacht kenbaar te maken. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen over andere zaken of onderwerpen.

Overeenkomst
Heb je een klacht met betrekking tot de totstandkoming van een overeenkomst? Wij verzoeken je om zo snel mogelijk (het liefst binnen twee maanden) na kennisname van de feiten waarop de klacht betrekking heeft, jouw klacht bij ons te melden. Wij geven uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de klacht schriftelijk een inhoudelijke reactie.

Accommodatie
Kom je tijdens je verblijf in één van onze accommodaties iets tegen wat voor verbetering vatbaar is? Neem dan direct contact op met de reisorganisator/leverancier. De contactgegevens kun je vinden in de reisbescheiden. Houd rekening met de geldende voorwaarden van de reisorganisator/leverancier en met onderstaande algemeen geldende bepalingen:

• Indien je tijdens je verblijf onjuistheden of onvolkomenheden constateert of klachten hebt over de accommodatie, neem dan direct contact op met de verhuurder, beheerder of sleutelhouder. Onderneemt deze geen of onvoldoende actie, neem dan direct contact op met de reisorganisator/leverancier. De contactgegevens vind je in je reisbescheiden.

• Zorg dat je aan de meldingsplicht en klachtenrapportage hebt voldaan. Wanneer de reisorganisator/leverancier niet in de gelegenheid is gesteld de tekortkoming te verhelpen, kan het eventuele recht op schadevergoeding dienovereenkomstig worden beperkt of uitgesloten.

* Op onze diensten is het herroepingsrecht uitgesloten.


Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief boekingskosten. Je kunt betalen via Ideal, creditcard of internet bankieren.

Zijn je klachten niet naar tevredenheid opgelost, je kunt jouw klacht kenbaar maken bij de geschillencommissie van Thuiswinkel www.sgc.nl. Tevens kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: //ec.europa.eu/consumers/odr/.

To top