Schaatsen in Friesland

Jouw wintervakantie in Nederland boek je in Friesland

Mooie vakantiehuizen, vrijstaande bungalows, nette appartementen en luxe villa aan het water in Friesland. Schaatsen in Friesland. De Friezen nodigen je uit om heerlijke tochten in de Friese natuur te schaatsen. Heb je een overnachtingsplek in Friesland nodig dan verwachten we zeker dat je op onze website de juiste slaapplaats in Friesland zult vinden.

Schaatsen in Friesland kun je natuurlijk ook in de Friese IJstempel Thialf. Hier kun je eveneens kijken naar het WK- of EK-schaatsen. Het moderne marathonschaatsen is tegenwoordig ook een grote publiekstrekker en tot slot een avondje ijshockey kijken is ook zeker vermakelijk. Ben je tijdens de zomervakantie in Friesland? Bezoek dan eens het leuke Friese schaatsmuseum in Hindeloopen, landelijk bekend bij de schaatsliefhebber. Bekijk hier onze vakantiehuizen in Hindeloopen.

Huur een vakantiehuis in het Friese merengebied of huur een bungalow in Noordwolde. Een vakantiehuis huren in Friesland en ga er actief schaatsen of ga er heerlijk naar schaatswedstrijden kijken.

To top