Vakantiehuis met hond in Friesland

Neem jouw huisdier op vakantie in Friesland.

Jazeker, ook jouw huisdier heeft recht op vakantie. De provincie Friesland is met haar vele en mooie natuur een superleuk gebied om met jouw huisdier naartoe te gaan om samen van de rust en de ruimte in de natuur te genieten. Je kunt hier samen met je hond prachtige wandelingen maken door bossen of langs de Friese meren. Langs de Friese IJsselmeerkust kun je samen met jouw huisdier urenlang ongestoord van de mooie kustlijn genieten. Het is leuk voor het hele gezin om een bootje te huren en samen met je huisdier een leuke tocht over de meren en door de Friese kanalen te maken. Neem wat lekkere spullen mee, ook voor de hond en maak pret met elkaar. Optimaal genieten en met respect voor de natuur.

Gelukkig hebben we in Friesland een ruim aanbod van vakantiehuizen waar ook jouw huisdier welkom is. Natuurlijk gunnen we het mensen om samen met hun huisdier te genieten.  We verwachten wel dat je hier correct mee om gaat. Je houdt van je huisdier en wij houden van onze vakantiehuizen. Zolang we een beetje rekening met elkaar houden dan blijven de huisdieren welkom bij ons in Friesland.

Op deze website vind je leuke landelijk gelegen vakantiehuizen in Friesland tot vakantiehuizen op een vakantiepark in Friesland waar jouw hond het zeker ook naar de zin zal hebben. Ook kun je ervoor kiezen om een particulier vakantiehuis in Friesland te boeken. De trotse eigenaar van het vakantiehuis zal jou en jouw huisdier bij aankomst begroeten en wenst je een fijne tijd toe in zijn of haar vakantiehuis. Bekijk het aanbod aan vakantiehuizen met hond in Friesland en boek online jouw gewenste vakantiehuis in Friesland.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top