Vakantiehuis met huisdier in Friesland

Neem ook jouw hond mee naar Friesland

Vakantiehuis huren met huisdier in Friesland. Je hebt zin in een weekje vakantie en wilt een vakantiehuis huren. Lekker uitwaaien in Friesland en je zoekt een vakantiehuis met huisdier in Friesland. Echt even helemaal eruit en alles loslaten. Maar ons huisdier gaat uiteraard mee. Anders is het voor ons ook niet echt genieten. Maar als je op vakantie je huisdier wilt meenemen, valt het soms best tegen om een vakantiewoning te huren. Als je een vakantiewoning met huisdier wilt boeken, kom je nogal eens voor een teleurstelling te staan. Veel eigenaars van vakantiehuizen melden in hun voorwaarden dat huisdieren niet zijn toegestaan. En ja, zonder je trouwe viervoeter op vakantie, dat is toch geen vakantie. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat een hondenbezitter graag zijn hond meeneemt op vakantie en dus het liefst een vakantiewoning huurt waar huisdieren zijn toegestaan.

Gelukkig zijn er ook heel wat hond vriendelijke vakantiehuizen, chalets en bungalows. Meestal zijn 1 tot maximaal 3 honden per vakantiehuis toegestaan. Dit staat vermeldt als je een vakantiewoning boekt. In Friesland begrijpen we ook heel goed dat je een vakantiehuis huurt met je hond. Als je een vakantiewoning in Friesland wil huren met hond is het verstandig om dit tijdig te doen. Het aanbod vakantiehuizen waar een huisdier is toegestaan ligt absoluut lager dan de andere vakantiehuizen. Probeer dus tijdig te boeken als je met je huisdier naar Friesland wilt, dan heb je de grootste keus en kun je beschikken over een mooie vakantiewoning. Vooral als je in het hoogseizoen een vakantiewoning met hond in Friesland wilt huren, moet je er snel bij zijn. Er zijn immers meer vakantiegangers die graag hun hond meenemen.

De hond mee op vakantie
Gelukkig, het is gelukt om een huisje in Friesland te huren met hond. Het ligt eraan waar je vandaan komt, maar misschien moet er nog een redelijke autorit gemaakt worden. Als dit in de zomer is en het is warm, zorg er dan voor dat je hond zich tijdens de warmste uren niet te veel hoeft in te spannen en houd hem als het kan zoveel mogelijk in de schaduw. Uiteraard is het belangrijk om je hond genoeg drinken te geven. Zorg dat er steeds water ter beschikking is. Als je misschien onderweg even een pauze inlast om te tanken of even naar het toilet te gaan, laat de hond nooit alleen in de auto en laat hem regelmatig uit. Zo wordt het ook voor de hond fijn om op reis te gaan naar je vakantiewoning in Friesland.

Heerlijk als je zo met je huisdier op vakantie bent in Friesland. Een aantal tips voor als je met je hond op vakantie gaat. Voor je hond is het vakantiehuisje in Friesland uiteraard niet zijn eigen thuis. Misschien is het goed om de eigen bench mee te nemen en denk ook aan het eigen voer van de hond. Je weet niet zeker of dit makkelijk te verkrijgen is op vakantie. Denk aan het meenemen van uitlaatzakjes als je op vakantie gaat met de hond. Het is niet prettig als andere vakantiegangers zich moeten ergeren. Wanneer je een huisje huurt in Friesland met hond, kan het voorkomen dat je te maken hebt met extra kosten. Er wordt soms een toeslag per dag per hond berekend. Wanneer je meerdere honden meeneemt naar een vakantiewoning in Friesland kan dit aardig aantikken. Misschien goed om van tevoren te weten. Er zijn eigenaren van vakantiewoningen in Friesland die jouw huisdier absoluut niet als last zien, maar het juist mooi vinden dat je hond meegaat naar de vakantiewoning in Friesland.  Meestal maakt het voor het huren van een vakantiehuis in Friesland niet uit of je een grote of kleine hond meeneemt. Dit verandert niets aan de prijs.

De tuin
Als je een vakantiehuis met huisdier in Friesland zoekt, vind je het waarschijnlijk belangrijk om goede informatie over het huis te hebben. En niet alleen over het huis, maar ook over de tuin. Het kan handig zijn om te weten of de tuin volledig omheind is en hoe hoog de omheining is. Het ligt uiteraard aan de hond die meegaat, maar je wilt misschien toch even van tevoren weten of hij niet makkelijk kan ontsnappen uit de tuin. Het kan heel prettig zijn als de tuin van het vakantiehuisje goed is afgesloten. Je hond kan dan heerlijk loslopen en je bent zelf ook lekker buiten. Vaak is deze informatie wel te vinden en anders is het altijd goed om even na te vragen wanneer je een huisje in Friesland huurt met je hond.

Misschien houdt je hond van zwemmen, dan komt hij in Friesland zeker aan zijn trekken. De provincie Friesland is ideaal om met je huisdier naar toe te gaan. Daarom is het zeker mogelijk om huisjes te huren in Friesland samen met je huisdier. Friesland heeft veel ruimte en natuur, heerlijk om samen met je hond van te genieten en lange wandelingen te maken. En wat denk je van de Friese Ijsselmeerkust, heerlijk om uren te genieten van de kustlijn en wat vindt jouw hond nu fijner dan uitwaaien langs het water. Gelukkig, in Friesland zijn meer dan genoeg huisjes te huur met huisdier.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top