Vakantiehuis Stavoren

Geniet van uw vakantie in een vakantiehuis aan de groene en waterrijke Friese IJsselmeerkust

Vakantiehuis huren in Stavoren aan het IJsselmeer. Stavoren is een van meest bekende stadjes van de Friese Elf Steden. Boek online een leuk vakantiehuis in Stavoren en ga op ontdekkingstocht langs de Friese IJsselmeerkust. Wie wil het nu niet om heerlijk vakantie te vieren in een vakantiehuis in Stavoren op een waterpark of een leuk huisje aan het water in het Friese merengebied. Even goed tot rust komen, nadat je actief bent wezen wandelen of fietsen, in je vakantiehuis in Stavoren. Jouw gewenste vakantiehuis in Stavoren kunt je eenvoudig online boeken op deze website. Op deze website vind je een divers aanbod van vakantiehuizen bij het IJsselmeer en wanneer je nog steeds niet jouw favoriete vakantiehuis in Friesland hebt gevonden, kijk dan ook eens naar de vakantiehuizen bij de Friese meren of naar de vakantiehuizen bij de Waddenzee.

Lees meer

Een weekendje weg in eigen land is voor een ieder een echte aanrader. Boek online een leuk vakantiehuis in Stavoren of misschien elders aan de Friese IJsselmeerkust en laat je verrassen door het mooie Friesland.

De IJsselmeerkust bij Stavoren is een interessant gebied om met het hele gezin van een fijne vakantie in Friesland te genieten. Een dagje zeilen op een Fries Skutsje is voor de actieveling een echte aanrader. Vanuit Stavoren is het goed te doen om een van de andere Friese stadjes per fiets te bezoeken. Ook de Gaasterlandse bossen is een prachtig gebied om eens heerlijk te voet of op de fiets te verkennen. Een dagje varen met de veerboot van Stavoren naar Enkhuizen over het IJsselmeer, wie wil dat nou niet. Maak er een leuke dag van en ga lekker genieten in West-Friesland. Boek online een fijn vakantiehuis in Stavoren voor jouw weekendje weg in eigen land of voor jouw welverdiende vakantie in Friesland.

Toch liever met je gezin op een leuk villapark direct aan de Friese binnen meren? Vlakbij Stavoren vind je in Koudum leuke 4 tot 6 persoons luxe vakantiehuizen aan het water bij de Friese meren de Fluessen en de Morra.