Jouw vakantiehuis verhuren?

Verhuur jouw vakantiehuis samen met Vakantiefriesland.com

Ben je eigenaar van een leuk vakantiehuis en wil je de bezettingsgraad van jouw vakantiewoning verhogen dan helpen wij je daar graag mee. Wij van Vakantiefriesland.com houden ons al geruime tijd (sinds 1999) bezig met de professionele verhuur van o.a. particuliere vakantiehuizen en bungalows op vakantieparken in de mooie provincie Friesland. We hebben een groot klantenbestand wie we graag van de juiste vakantiehuizen in Friesland willen voorzien. Klik hier om naar contact formulier te gaan.

Friesland Specialist

Geniet je graag zelf van jouw vakantiehuis, maar vind je het jammer dat jouw huis vaak leeg staat? Heb je geen tijd of zin in een actieve promotie van jouw vakantiehuis en ook geen zin in de administratieve rompslomp hiervan?

Bij Vakantiefriesland.com ben je aan het juiste adres! Met ongeveer 20 jaar ervaring in huur en verhuur van diverse vakantiehuizen ondersteunen wij ook jou graag om jouw verhuurprognose te bereiken.

Met onze flexibele verhuurformule zonder risico behaal je met minimale inspanningen een maximaal rendement.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jouw vakantiehuis wordt met een uitgebreide fotoreportage, filmreportage, klantwaarderingen en huisbeschrijving gepresenteerd op onze website. Ook kunt je zelf van jouw vakantiehuis gebruik blijven maken. Wij bieden je een persoonlijke webpagina waar je alle boekingen van jouw huis kunt bekijken. Je kunt via jouw persoonlijk login de beschikbaarheid altijd actueel houden. Ook heb je toegang om zelf de kortingen, faciliteitenlijst, tips en foto’s te beheren.

Naast de online presentatie zorgen wij voor een uitstekende vindbaarheid in de zoekmachines en via onze partnerprogramma’s. Uiteraard maken wij gebruik van Social Media zoals Facebook en Twitter. Ook via de offline marketing scoren we nog steeds goed.

Gaan we de samenwerking aan?

Graag willen wij van VakantieFriesland.com jou ondersteunen in de verhuur van jouw vakantiehuis. Zodra jij aangeeft jouw vakantiehuis door ons te willen laten verhuren maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging. Het is voor beide partijen fijn om te weten met wie we samenwerken.

Je zult al snel merken dat het team van Vakantiefriesland.com met toewijding en een goede inzet plus een goede regionale kennis ervoor zorgt dat er al snel gasten van jouw vakantiehuis en de provincie Friesland komen genieten.

Waarom je voor ons kiest

Wij onderscheiden ons duidelijk van de rest, prima kennis van de provincie Friesland hebben, persoonlijk contact en we denken goed mee met de huiseigenaar.

Heb je belangstelling en wens je meer informatie over een mogelijke verhuursamenwerking met Vakantiefriesland.com dan vernemen wij dat graag van je.

Team Vakantie Friesland Verhuur


Contact formulier

    Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.

    To top