Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis

Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als jouw geboekte vakantie plotseling niet door kan gaan. Of wat als je halverwege naar huis moet? Een zorgeloze vakantie begint met goede voorbereidingen. Het regelen van jouw verzekeringen is daar een onderdeel van. VakantieFriesland.com werkt samen met Recreatie Verzekeringen, zij zijn al jaren de reisverzekeraar bij uitstek. Mocht er toch iets vervelends gebeuren dan ben je bij Recreatie Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Recreatie verzekeringen Hulplijn dag en nacht bereikbaar.

Als jouw vakantie niet doorgaat ………

Het kan altijd gebeuren dat een reis niet door kan gaan of voortijdig beëindigd dient te worden. Bijvoorbeeld als gevolg van ziekte of een ongeval. Dankzij de Recreatie Annuleringsverzekering kun je in zo’n geval de verschuldigde huursom vergoed krijgen.

Wat kost de verzekering?

De premie voor de kortlopende Recreatie Annuleringsverzekering is 6 % van de huursom. De poliskosten bedragen € 3,75. Over de premie en de poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd. Prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

Algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

To top