Visvakantie Friesland

De provincie Friesland is één van de mooiste vakantieregio`s van Nederland om te vissen. Ben je een echte visliefhebber? Dan heb je in Friesland de juiste regio gevonden voor jouw visvakantie in Nederland. In dit prachtige, waterrijke gebied zijn volop prachtige visstekken. Vissen in Friesland kan naar hartenlust in de vele Friese meren en kanaaltjes. Vissen is alleen toegestaan indien je in bezit bent van een geldige vergunning. Het spreekt voor zich dat Friesland de natuur hoog in het vaandel heeft staan dus graag respect voor de natuur.

Lees meer

Vissen op de Friese meren doe je samen

Op de Friese meren kan het in de zomer bij mooi weer druk zijn, toch zijn er voor vissers volop rustige visstekken te vinden. De visstekken in Friesland zijn met name aantrekkelijk door witvis als brasem, kolblei en voorn. Friesland is echt een fijne vakantiebestemming wanneer je graag je hengeltje uitgooit. Ook de sportvisser zal zich in Friesland niet snel vervelen.

Kortom, Friesland is een uitstekende uitvalsbasis om van jouw visvakantie te genieten. Vakantie Friesland Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuizen van waaruit je de Friese viswateren kunt ontdekken. Van luxe vakantiehuizen aan het water, bungalowpark met vispoel tot leuke vakantiehuisjes aan het kanaal. Hier vind je vele vakantiehuizen in het Friese merengebied.

In een van de Friese vakantiehuisjes kun je zelf de maaltijd bereiden maar het is ook zeker gezellig om na het vissen een van de visrestaurants in de omgeving van je vakantiewoning te bezoeken. Bespreek daar onder het genot van een hapje en een drankje jouw visavonturen. Op en top genieten van je visvakantie in Friesland.

Vakantiehuis aan het water, vakantievilla met aanlegsteiger, vakantiehuisje aan het meer, appartement bij de Friese meren, particulier vakantiehuis, bungalowpark nabij Lauwersmeer, visvakantie Friesland, vakantiehuizen aan de IJsselmeerkust, vakantiehuis met boot huren.