3 redenen om je zomervakantie te vieren in Friesland

Waar ga jij deze zomer naartoe?

De zomer komt steeds dichterbij. Weet jij al of je gaat voor een vakantie in het buitenland of toch in Nederland? We geven je drie redenen waarom je je zomervakantie in Friesland moet vieren.

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in eigen land. Zo zijn Zeeland, de Veluwe maar ook Friesland populaire vakantiebestemmingen in Nederland. Twijfel je nog over jouw zomervakantie? Laat je dan overtuigen door deze vijf redenen. We vertellen je waarom een zomervakantie in Friesland een uitstekend idee is.

1. Water in Friesland

Friesland is de waterrijkste provincie van ons land. In de zomer is het hier dus heel goed toeven. Op de Friese Meren kun je eindeloos lange vaartochten maken. Houd je van watersport? Ook dan zit je hier goed. Daarnaast zijn er ook veel strandjes waarbij je lekker kunt dobberen op een luchtbed in het water of kunt zonnen op je handdoek. Opties genoeg.

2. Veel rust en ruimte

Zomervakantie heeft bijna iedereen en al helemaal als je kinderen hebt. De kans dat het ergens druk is, is dan ook groot. Toch valt dat in Friesland relatief mee. De provincie is ruim, beschikt over veel landschap, mooie natuurgebieden en leuke, knusse dorpjes. Als je waarde hecht aan rust en ruimte in je vakantie, dan is een vakantiehuis boeken in Friesland dus een goed idee.

3. Bijna 100 vakantiehuizen

Lijkt een vakantie in Friesland jou nu ook wel wat? Mooi. Dan is het nu tijd om jouw ideale vakantiehuis te boeken. Bij ons kun je kiezen uit bijna honderd vakantiehuizen. Van groot, luxe, knus of aan het water. Boek snel jouw vakantiehuis in Friesland.

To top