Dit zijn de leukste vakantiehuisjes in juni in Friesland

Welk vakantiehuis is jouw favoriet?

Juni is een populaire maand voor een vakantie of weekend weg in eigen land. Dat komt omdat er een grote kans is op zonnig weer en het is nét buiten het hoogseizoen. Lekker voordelig dus! Twijfel je nog over het aanbod? We hebben de leukste vakantiehuisjes in Friesland op een rij gezet.

Een vakantiehuis in Friesland met ruime tuin, aan het water of dichtbij een meer zijn zeer geliefd bij onze gasten in de maand juni. Met de kans op mooi weer wil je natuurlijk zoveel mogelijk naar buiten. Dat maakt een vakantie in Friesland zo fijn, want de mogelijkheden voor fietsers, wandelaars of liefhebbers van watersport zijn hier eindeloos.

Inspiratie nodig voor een leuk vakantiehuis in Friesland in juni? Daar helpen we je graag bij! Dit zijn onze (en die van onze gasten) drie favorieten.

1. Duurzaam vakantiehuis aan het water in Stavoren

Duurzaam gebouwd, een prachtige groene tuin én ook nog eens een ligging aan het water. Wat wil je nog meer? In dit unieke vakantiehuis in Stavoren kun je met vier personen verblijven. Het is een ideale plek voor gezinnen met kinderen, want in de tuin is een zandbak, een schommel en trampoline aanwezig. Ook zijn er kano’s! Gegarandeerd een succes bij mooi weer. De tuin grenst aan open water en op de bijbehorende steiger kun je uren vissen.

2. Vakantiehuis aan de Friese Meren in Woudsend

Dit mooie vakantiehuis voor zes personen heeft een fantastische ligging tussen de talrijke plassen en meren, waaronder het Heegermeer en Slotermeer. Het ligt direct aan het water in Woudsend. Een ideale plek om te ontspannen en optimaal te genieten van een welverdiende vakantie. Het leuke is dat je hier een boot kunt huren of je eigen boot kunt meenemen. Veel vaarplezier!

3. Studio met huisdier in Heeg

Geniet van het Friese buitenleven tijdens een verblijf in deze leuke studio voor vijf personen aan het water vlakbij Heeg. Zelfs je trouwe viervoeter is hier welkom! Het fijne van dit vakantiehuis is dat je heerlijk op het terras kunt zitten aan het water. Pak er een goed boek bij, een goed glas wijn en genieten maar!

To top