Fietsen in Friesland

Heerlijk fietsen door de mooie Friese natuur.

Kom heerlijk genieten van de frisse lucht in de Gaasterlandse bossen of in het Drents Friese woud. Vergeet zeker niet om enkele van de Friese 11 steden per fiets te bezoeken. Onderweg een korte pauze om bijvoorbeeld in Sneek, Sloten, Stavoren of in Leeuwarden een kop koffiedrinken voordat je weer op de fiets stapt om Friesland verder te ontdekken. Geniet na jouw “Ontdek Friesland” tocht van een heerlijke maaltijd en glaasje Friese Berenburg.

Mooie vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa’s aan het water in Friesland. Fietsen in Noord-Nederland kun je het best doen in onze nuchtere provincie Friesland. De Friezen nodigen je uit om naast het fietsen ook een heerlijke wandeltocht in de Friese natuur te maken. Heb je een overnachtingsplek nodig om te fietsen in Friesland dan verwachten we zeker dat je op onze website een juiste accommodatie in Friesland zult vinden. Even helemaal tot rust komen in Friesland is goed voor je fysieke en geestelijke gesteldheid. Boek hier je fiets- of wandelvakantie in Friesland.

Fietstocht in Friesland, fietsen langs de Friese meren, actief op pad door de Gaasterlandse bossen, 50+ fietstocht in Friesland, fietsen in Friesland, fietsen in het uitgestrekte Lauwersmeergebied, Elfsteden fietstocht, fietstocht langs de Friese IJsselmeerkust. Maak een heerlijke fietstocht vanuit jouw vakantiehuis in Friesland.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top