Ontdek Friesland in en rondom het water

Friesland biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie. Met het zomerweer op komst, kun je genieten van deze mooie provincie. We informeren je over de activiteiten en accommodaties in en aan het water in Friesland.

Wateractiviteiten
Friesland staat bekend om zijn watersporten en activiteiten. Met duizenden kilometers aan vaarroutes is er voor elk wat wils, van zeilen en kanoën tot vissen en zwemmen. De vakantiehuisjes aan het water in Friesland bieden directe toegang tot deze activiteiten, waardoor je optimaal kunt genieten van je verblijf.

Natuur en ontspanning
Naast watersport biedt Friesland ook een overvloed aan de natuur en rust. Verken de omgeving per fiets of te voet, geniet van de leuke dorpjes en landschappen.

Vakantiehuisjes Friesland aan het water
Bij vakantiefriesland.com vind je een breed scala aan vakantiehuisjes aan het water, geschikt voor elk budget en elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee of een gezinsvakantie, er is voor elk wat wils. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie in Friesland!

To top