Ga er lekker op uit met Hemelvaart

Er even helemaal tussenuit met Hemelvaart? Dan heb je groot gelijk! Want met Hemelvaartsdag op donderdag 18 mei 2023 kan je makkelijk een lang weekend of zelfs een week weg samen met jouw geliefde, gezin of je familie!

Huur een vakantiehuisje in Friesland

Wil je lekker dichtbij huis blijven maar tóch het ultieme vakantiegevoel ervaren? Huur dan een vakantiehuis bij vakantiefriesland.com. Onze vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Hou je van water en van watersporten? Dan hebben wij voldoende huisjes aan het water. 

Of ga je liever wandelen en laat je je omringen door de opbloeiende natuur? Ook hier hebben wij veel aanbod. En ga je graag met de hond op vakantie? Geen probleem! 

Samen of met een groep?

Romantisch erop uit? Met je vriendengroep? Of met de hele familie? Wij hebben vakantiehuisjes en vakantievilla’s van 2 tot wel 20 personen. Sommige van onze vakantiehuizen zijn zelfs voorzien van een sauna, jacuzzi of zwembad! Benieuwd geworden naar onze accommodaties? Ga dan snel naar het aanbod en kijk wat bij jou past.

Hemelvaartsdag in Friesland

Tijdens Hemelvaart in Friesland hoeft u zich zeker niet te vervelen. Ga bijvoorbeeld naar een van de bekende festivals zoals “Hemels” in Leeuwarden of het “Oerrock Festival” in Ureterp. 

Ga je toch liever wandelen of fietsen dan dansen op een festival? Fiets of wandel bijvoorbeeld de Elfstedentocht of struin lekker rond op de bloemetjesmarkt.  

To top