Jouw perfecte vakantiehuis in de zomer in Friesland: aan het water

Check snel welke vakantiehuizen nog beschikbaar zijn

In de zomer is varen, zwemmen of lekker relaxen op en rond het water geen overbodige luxe. Op snikhete dagen zoek je daarom het liefst snel verkoeling op. Boek deze zomer jouw vakantiehuis in Friesland aan het water en geniet optimaal.

Bij Friesland denk je natuurlijk direct aan de vele meren en daar wil je juist in de zomer dankbaar gebruik van maken. Hoe fijn is het dan als je vanuit je vakantiehuis binnen een paar stappen een frisse duik kunt nemen? Heel fijn! Vooral kinderen vinden het heerlijk om uren rond het water te spelen. Denk aan peddelen met een kano, dobberen op een waterfiets of spelen op een surfplank. Of gewoon lekker aan de oever zitten met de voeten in het water. In Friesland kan het allemaal! 

Vakantiehuis in Friesland aan het water

Bij ons vind je een groot aanbod vakantiehuizen die aan het water te vinden zijn. Soms zelfs met een eigen steiger. Je eigen boot kun je vaak gewoon aanmeren. Hoe ideaal is dat! Nederland staat niet voor niets bekend als waterrijk vakantieland. Friesland is daarbij de provincie met de meeste meren, rivieren en kanalen. Hier moet je dus zeker zijn voor een verkoelende vakantie deze zomer.

Wacht niet te lang met boeken

Veel van onze vakantiehuisjes in Friesland zijn natuurlijk al ruim van tevoren geboekt, maar toch komt er zo nu en dan nog een huisje vrij. Houd onze last minutes daarom goed in de gaten. Wie weet zit jouw ideale vakantiehuis er gewoon nog tussen. Een extra pluspunt: in veel van onze vakantiehuizen zijn honden gewoon welkom. Fijne zomer! 

To top