Kite surfen Friesland

Ben je wel van de watersporten? Kom dan naar Friesland.

Er zijn dan ook vele locaties om deze sport of een andere boardsport uit te oefenen. In Workum heb je een van de beste kitespots van Friesland. Stel je eens voor, vanuit een landelijk gelegen vakantiehuisje naar het mooiste en beste kitespots op het IJsselmeer.  Hier kun je de hele dag genieten van strand, zon en het heerlijke windje dat er altijd staat op het water.  Er zijn nog andere prachtige plaatsen om een watersport uit te oefenen, neem bijvoorbeeld Het Mirnser Klif, dit prachtige klif ligt op een geweldige plek aan het IJsselmeer pal tegen het Rijsterbos. Deze locatie is niet alleen geweldig om te kitesurfen, je kunt hier met je gezin ook lekker zwemmen en spelen. Voor de kinderen is er voldoende ruimte en zijn er een aantal speeltoestellen, het is ook zeer geschikt voor kleine kinderen, dit doordat het water heel lang ondiep is. Op deze locatie staat een paviljoen waar je een verkoelend drankje of ijsje kunt halen. Naast deze twee kitespots zijn er ook nog een aantal andere locaties waaronder Harlingen, Makkum en Hindeloopen.

Ben je wel van de watersporten maar is dit wat te gewaagd voor je dan zijn er ook nog tal van andere watersporten die je kunt uitoefenen in Friesland. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kanoën door het karakteristieke dorpje Balk.

Ben je enthousiast geworden over één van deze watersporten, kijk dan op onze website voor leuke accommodaties in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis aan de Friese meren of één van onze particuliere vakantiehuizen.

Kitesurfschool KiteMobile is DE kitesurfschool van Friesland.
De erkende kiteschool geeft sinds 2000 kitesurfles aan de Friese IJsselmeer kust met Workum als basisstation.
KiteMobile geeft uitsluitend kitesurf cursussen met opgeleide instructeurs, het nieuwste materiaal en in ondiep water.
Voor de gevorderde kitesurfers organiseert KiteMobile speciale workshops zoals hydrofoilen, big air, en speciale kidsdagen voor een super tarief.
Boek online je kitesurfles en geniet van deze prachtige watersport in Friesland

To top