Vakantieparken Friesland aan het water

Huur een vakantiehuis aan het water in Friesland

De provincie Friesland is een echte topper als we het hebben over de leukste vakantieprovincies in ons eigen land. Friesland is één van de beste plekken als je uit bent op een fijne vakantie aan het water. Friesland beschikt over vele mooie meren welke perfect zijn om heerlijk te ontspannen op en om het water. In Friesland zijn verschillende leuke vakantieparken met mooie vakantiehuizen aan het water te vinden. De Friese cultuur, veel water en mooie vakantieparken zijn drie ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Wens je een vakantie met veel waterplezier dan ben je in de provincie Friesland op het juiste adres. Hier kun je op vele manieren genieten van een vakantie vol waterpret. Zoek je een vakantie met een spannende en uitdagende activiteit, ga dan heerlijk actief zeilen bij één van de vele zeilscholen in Friesland of ga windsurfen op het IJsselmeer. Ben je toe aan een rustige vakantie en gaat het je vooral om ontspannen, dan kun je heerlijk genieten van de natuur, lees je een fijn boek of ga relaxen aan de waterkant in het gras van een goed gevulde picknickmand. Een frisse duik in één van de Friese meren op een warme zomerdag zal je zeker goed doen. Blijf je toch liever op het droge dan is een fietstocht door het Friese land een goed idee. Boek hier jouw fietsvakantie in Friesland. Volop recreatiemogelijkheden voor eenieder zijn er in Friesland te vinden.

Is het nu de tijd om een goede vakantieaccommodatie voor jouw vakantie in Friesland te vinden? We kunnen je geruststellen, want dat zal niet zo moeilijk zijn met ons grote aanbod vakantiehuizen in Friesland. Wist je dat er in Friesland vele mooie vakantieparken met nette vakantiehuizen aan het water liggen? Kies je voor een particulier vakantiehuis in Friesland of kies je toch voor een bungalow op een vakantiepark aan het water. Het fijne aan een vakantiepark is dat je vaak alles bij de hand hebt. Je logeert in een comfortabele vakantiewoning die voorzien is van alle gemakken zoals je die thuis ook gewend bent; woonkamer, volledig uitgeruste keuken, een complete badkamer, slaapkamers en een terras met terrasmeubilair. Een paar leuke suggesties uit ons aanbod. Bungalowpark Barradeel aan de Waddenkust. Bungalowpark De Schans aan het Lauwersmeer. Luxe vakantiehuizen Galamadammen aan de Friese meren. Luxe vrijstaand vakantiehuis of Schiphuiswoning op Vakantiepark Stavoren. Luxe vakantiehuizen aan het water op Vakantieparken Lemmer.

Maar we zijn er nog niet. Denk ook eens aan het gemak van recreatiefaciliteiten direct voor de deur, zoals sportvelden, speeltuinen en het nodige vermaak voor de kids. Heb je geen zin om zelf te koken dan kun je een hapje gaan eten in een goed restaurant nabij jouw vakantiehuis. Een vakantie in Friesland is leuk voor iedereen. Jong en oud zullen zich bij ons in Friesland op hun gemak voelen. Een goed vakantiehuis op een vakantiepark in Friesland aan het water is de perfecte accommodatie voor wie zeker wil zijn van een geslaagde vakantie in Friesland voor het hele gezin.

To top