Vrijstaand vakantiehuis aan het water

Een huisje huren aan het water doe je in Friesland

Vakantie betekent vrijheid; lekker doen en laten wat je zelf wil. Het betekent ook dat je op zoek gaat naar een vakantieaccommodatie waar je zo optimaal mogelijk dat gevoel van vrijheid kunt ervaren. Voor jou liever geen enorme appartementencomplexen of megahotels? Dan hebben we hier jouw ideale vakantieaccommodatie gevonden. Wat zou je zeggen van een vrijstaand vakantiehuis aan het water in Friesland?

Ziet je het al voor je hoe u ‘s morgens gewekt wordt door het vrolijk gefluit van de vogels. Wanneer je het gordijn van de slaapkamer openschuift, word je vervolgens getrakteerd op een mooi vergezicht over het water dat glinstert in de opkomende zon. Dat is nog eens een goed begin van de dag. Daarna ontbijt je samen met je gezin in de tuin en maakt plannen voor de mooie vakantiedag die voor je ligt. Wordt het ontspannen aan de rand van het water, lekker zwemmen of boek je misschien liever een zeilles? Een rondvaart maken is ook een optie. Of wat dacht je van een mooie kanotocht of een middagje windsurfen? Wie een vakantiewoning aan het water boekt, heeft altijd voldoende spannende of ontspannende recreatiemogelijkheden voorhanden.

Wie privacy, rust en ruimte hoog in het vaandel heeft staan bij het boeken van een vakantieverblijf, raden we aan om te kiezen voor een vrijstaand vakantiehuis aan het water. Niet alleen de rustgevende werking die uitgaat van het uitzicht over het water, maar ook het feit dat je niet gehinderd wordt door andere vakantiegangers in de directe nabijheid, maken dat je hier in alle rust van je welverdiende vakantie kunt genieten. Je hebt overigens een ruime keuze aan vrijstaande vakantiewoningen aan het water in Friesland. Kies je voor een eenvoudige bungalow met alle standaard gemakken of ga je voor een luxe vakantievilla met extra’s als een sauna, zonnebank en misschien wel een spa in de tuin? Er staan op verschillende plekken ook mooie authentieke vakantieboerderijen te huur aan de waterkant. Hier ervaar je nog de nostalgische sfeer van weleer.

De echte watersportliefhebbers nemen natuurlijk het liefst hun eigen boot mee als ze op vakantie gaan. De verhuurders van veel vrijstaande vakantiehuizen in Koudum aan het water of van diverse luxe vakantiehuizen in Stavoren hebben er daarom voor gezorgd dat er bij het vakantiehuis ook een eigen aanlegsteiger aanwezig is. Deze leuke extra voorziening geeft jouw vakantie nog meer kleur. Geen eigen boot? Ook dat hoeft jouw vakantiepret niet te drukken, want het is in de nabije omgeving vast mogelijk om een boot te huren.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top