4 voordelen van een vakantie in Friesland in september

Houd je van veel rust en privacy? Dan is september het perfect moment om een weekend weg of vakantie te boeken in een van onze vakantiehuisjes Friesland. Een vakantie in september boeken biedt veel verrassende voordelen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De zomer(vakantie) is nu echt voorbij en dat betekent dat kinderen weer naar school gaan en veel mensen weer aan het werk zijn. Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties en houd je van rust en privacy? Dan is september de ideale maand om een vakantie te boeken in Friesland. Een midweek of weekend boeken kan natuurlijk ook. We vertellen je graag wat daar de voordelen van zijn.

1. Een vakantie in september is goedkoper

In het hoogseizoen zijn de prijzen van het huren van een vakantiehuis nu eenmaal hoger dan tijdens andere periodes. Als je in september een vakantiehuis boekt in Friesland ben je dus een stuk voordeliger uit. Een groot voordeel! Je kunt natuurlijk ruim van tevoren al boeken, maar we bieden ook veel leuke last minutes aan. Je vindt ze hier.

2. Minder druk en meer rust

Je leest het goed: in september is het een stuk rustiger op de vakantieparken en in de omgeving. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun vakantie na de zomer te plannen. Er zijn dan minder toeristen in Friesland en dat biedt veel voordelen. Zo kun je makkelijker terecht bij een populair restaurant, zijn leuke uitjes minder snel volgeboekt en tijdens je fiets- of wandeltocht in de omgeving kom je minder mensen tegen. Heerlijk!

3. Meer aanbod vakantiehuizen

Onze populaire vakantiehuizen worden maanden van tevoren al geboekt. Zeker tijdens schoolvakanties kan het aanbod vakantiehuizen in Friesland daarom minder zijn. In september heb je minder last van dit probleem. Jouw ideale vakantiehuis kan gewoon nog beschikbaar zijn. 

4. Aangename temperaturen

Niet iedereen houdt van hitte tijdens een vakantie. Fietsen, wandelen of leuke uitstapjes maken is niet altijd prettig als het heel warm is. In september kun je rekenen op aangename temperaturen. Het is wat frisser, maar als de zon schijnt is het nog steeds heerlijk buiten. Regent het een dag? Er zijn genoeg leuke activiteiten te bedenken die je binnen kunt doen. Al kun je ook gewoon in je vakantiehuisje blijven en bijvoorbeeld ouderwets spelletjes spelen. 

To top