Vakantiehuizen aan het water

Vakantiehuis aan het water? Dit zijn de mooiste regio’s en plaatsen van het Noorden 

Friesland is echt een prachtig waterrijk land. Friesland, watersportprovincie nummer 1 van Nederland. Leer Friesland kennen vanaf het water van de Friese meren. Zeker tijdens een tocht over de meren, door de vele kanalen of juist in de hele stille watertjes zie je hoe mooi de provincie Friesland is. Vanaf het water krijg je echt een mooi beeld van Friesland en op het water kom je pas echt goed tot rust.

Vakantiehuis aan het water

Een huisje aan het water huren is ideaal voor wie van varen houdt. Veel huisjes in Friesland hebben een aanlegsteiger.

Lees meer

Kinderen en water

Ook voor de kinderen is het water van de Friese meren fantastisch. De grootste avonturen beleven ze op het water.

Lees meer

Bezoek de Friese Meren

De Friese meren zijn een ideale locatie voor een dagje zeilen met familie of vrienden. Boek een huisje aan het water.

Lees meer

Vakantiehuizen aan het water | Friese Meren l Watersport

In de Zuidwesthoek van Friesland vind je de meeste Friese Meren en de prachtige Gaasterlandse bossen. Veel water en bos zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde fietsvakantie en/of wandelvakantie in Nederland. De Friese meren zijn ook zeker een bezoekje waard voor een weekendje weg in eigen land. Ga eens fierljeppen of met Valkjes de Friese meren verkennen tijdens een gezellig familieweekend of vriendenweekend in Friesland. Zoek en boek hier jouw ideale vakantiehuis, appartement of misschien wel een luxe villa aan het water. Visvakantie, cultuurvakantie, vaarvakantie of bezoek de Friese steden. Vergeet niet je hengel mee te nemen naar Friesland zodat je met de kinderen een echte visvakantie in Nederland gaat maken. Wat een avontuur. Kortom, Friesland en met name het Friese merengebied heeft je veel te bieden.

Vakantiehuizen Stavoren

Boek op www.vakantiefriesland.com een leuk vakantiehuis aan het water in Stavoren voor jouw vakantie of voor jouw vrije weekend.

Lees meer

Vakantiehuizen Lemmer

Geniet van jouw vakantie in Lemmer aan de Friese IJsselmeerkust. Van knusse vissershuisjes tot een luxe vakantiehuis aan het water.

Lees meer

Vakantiehuizen Koudum

Een vakantiehuis huren aan de Friese meren staat garant voor een geweldige watervakantie. Huur een luxe vakantiehuis in Koudum.

Lees meer

Vakantiehuizen aan het water in Woudsend

Voor jouw watersport vakantie in Friesland is een vrijstaand vakantiehuis aan het water in Woudsend het ideale vakantieadres. Het Friese dorp Woudsend is gelegen tussen het Slotermeer en het Heegermeer is daarom een van de leukste watersportdorpen van Friesland. Het historische dorp heeft naast veel water ook 2 typische Hollandse molens en 4 kerken. Echt een lust voor het oog. Naast haar ontwikkeling op het gebied van de watersport heeft Woudsend de charme van vroeger weten te bewaren. De mooie gerestaureerde panden, smalle steegjes, het gezellige winkelhart en restaurants nodigen je van harte uit tot een aangename en verrassende ontdekkingstocht door het oude handelsdorp. Bij de brug midden in het dorp is het altijd een gezellig komen en gaan van bootjes.

To top