Herfstvakantie Friesland

Beleef Friesland in de Herfstvakantie

In de herfstvakantie worden er dan in deze omgeving tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals; Gaasterlandse Natuurweek, Zeilrace/Strontrace in Workum of ontdek het karakteristieke stadje Hindelopen met zijn schattige huisjes en leuke museums (het Friese schaatsmuseum en de Hindeloper schilderkunst). Vind je het leuk om één van deze activiteiten te bezoeken? Misschien is het dan een idee om een huisje te boeken midden in de bossen in Oudemirdum, hier kun je op een zondagochtend na een lekkere brunch door de bossen lopen en op zoek gaan naar allerlei mooi bladeren, takken, kastanjes en paddenstoelen. Heerlijk met je gezin vertoeven in het mooie kleurrijke bos. Ook kun je ervoor kiezen om in een luxe appartement in Harich te verblijven.

Op een regenachtige dag in de herfstvakantie in Friesland is het heerlijk om met je gezin naar een subtropisch zwembad te gaan. Vanuit je vakantiehuis aan het Tjeukemeer ben je al snel in Joure, hier is een mooi subtropisch zwembad met veel faciliteiten voor jong en oud, denk bijvoorbeeld aan de verschillende zwembaden, peuterbad, glijbanen, sauna en zonnebanken. In Friesland zijn ook veel grote vakantiehuizen te reserveren zodat je je tijdens wat minder weer prima binnenshuis met elkaar kunt vermaken.

Ook kun je met je gezin een kijkje nemen op een boerderij, hier kunnen de kinderen kijken wat er zoal allemaal gebeurt op de boerderij. De kinderen kunnen meehelpen met het melken en voeren van het vee. Het is zeer leerzaam en leuke activiteit voor in de herfstvakantie. Bekijk ons vakantiehuis bij de boerderij in Woudsend.

Friesland heeft ook een aantal grote steden waar je gezellig kunt winkelen, een aantal leuke steden zijn Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Franeker. Deze steden hebben op cultureel gebied veel te bieden maar hier kun je ook gezellig een dagje winkelen met aansluitend uit eten in één van de vele restaurants. Kortom in Friesland zijn er tal van leuke activiteiten voor jong en oud te beleven in de herfstvakantie.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

To top