Friesland

Friesland ofwel Fryslân een prachtige provincie in Nederland, waar je tijdens je vakantie tal van leuke activiteiten kunt doen. Geniet van de prachtige Friese meren of Gaasterlandse bossen. Ontdek Friesland op de fiets of ga actief het water op. In Friesland kun je eindeloos genieten. Wij geven je graag wat meer informatie.

Al zin in een vakantie? Huur dan direct een vakantiehuisje

Schaatsen in Friesland

Friesland is schaatsland! Er zijn vele plekken waar je overdekt kunt schaatsen en heb je geluk dan kun je ook op vele plekken buiten schaatsen

Lees meer

Fietsen in Friesland

Heerlijk op de fiets het mooie en gevarieerde landschap van Friesland verkennen? Goed idee! Friesland is de plek op op pad te gaan op de fiets.

Lees meer

Watersport in Friesland

Met al die Friese meren is Friesland de place-to-be voor een heerlijke watersport vakantie.

Lees meer

Vakantie aan het water

Friesland is de vakantiebestemming voor een vakantie aan het water.  Friesland, watersportprovincie nummer 1 van Nederland. Leer Friesland kennen vanaf het water van de Friese meren. Zeker tijdens een tocht over de meren, door de vele kanalen of juist in de hele stille watertjes zie je hoe mooi de provincie Friesland eigenlijk is. Vanaf het water krijg je pas echt een mooi beeld van Friesland en op het water kom je goed tot rust.

Vakantiehuizen Stavoren

Boek op www.vakantiefriesland.com een leuk vakantiehuis aan het water in Stavoren voor jouw vakantie of voor jouw vrije weekend.

Lees meer

Vakantiehuizen Lemmer

Geniet van jouw vakantie in Lemmer aan de Friese IJsselmeerkust. Van knusse vissershuisjes tot een luxe vakantiehuis aan het water.

Lees meer

Vakantiehuizen Koudum

Een vakantiehuis huren aan de Friese meren staat garant voor een geweldige watervakantie. Huur een luxe vakantiehuis in Koudum.

Lees meer

Bungalowparken Friesland

In Friesland zijn heel wat mooie vakantieparken te vinden. Dit is begrijpelijk, want Friesland is een ideale provincie om de vakantie door te brengen. Of je nu houdt van rust, natuur, wandelen, fietsen, watersport of cultuur, in Friesland vind je het allemaal. Hieronder ziet je een selectie van zeer aan te bevelen vakantieparken met comfortabele vakantiewoningen. Kijk jij maar eens wat het beste past bij jouw wensen. Er is voor elk wat wils.

Weekendje Friesland

Goed idee om een weekendje weg te willen naar Friesland. We hebben het allemaal af en toe even nodig om te ontspannen tijdens een weekendje weg in eigen land. Of misschien zelfs een korte vakantie in Friesland omdat je hier juist zo goed tot rust komt. Friesland is nog een provincie met vele vergezichten, frisse luchten en de provincie waar je nog zuivere lucht kunt inademen. Op het water maar ook zeker op de fiets of te voet ga je je heerlijk thuis voelen in Friesland. Er zijn vele leuke vakantiehuisjes te huur om echt even lekker van een paar vrije dagen te genieten. Als je van water houdt ben je hier helemaal op je plek. Prachtige luxe vakantievilla aan het water. Wie wil daar nu niet van genieten.

Huisjes met…

Ben je op zoek naar een huisje met … een zwembad? een sauna? een tuin? of misschien met een huisdier? We hebben huisjes met de meeste populaire voorzieningen bij elkaar gezet.

Vakantiehuizen met WIFI

Tijdens je vakantie een Netflix serie kijken? Toch nog even wat werk verrichten? Of gewoon bereikbaar zijn? Dan is een huisje met WIFI wel zo lekker.

Bekijk huisjes

Vakantiehuizen met huisdier

Op vakantie met je huisdier? Zorg ervoor dat je huisdier wel welkom is door een huisje te boeken waar huisdieren zijn toegestaan

Bekijk huisjes

Vakantiehuizen aan het water

Is jou vakantie ook geen vakantie als je niet even het water in kan? We hebben de vakantiehuizen direct aan het water voor je op een rij gezet.

Bekijk huisjes

To top