Vind hier jouw vakantiehuisje in Friesland

Vakantiehuizen in Friesland te huur

Vakantiehuis in Friesland huren? Geniet met uw gezin of samen van alles wat Friesland te bieden heeft. Heerlijk wandelen, vissen en fietsen in de mooie Friese natuur. Of een actief weekje watersporten met een groep vrienden? Zoek en boek hier uw gewenste vakantiehuis in het prachtige Friesland.

Wil jij een vakantiehuisje aan het water of juist liever een mooie landelijke vakantiewoning? Vakantie Friesland Verhuur heeft een divers aanbod vakantiehuizen in Friesland. Bekijk alle opties in de regio en creëer jouw ideale vakantie in het prachtige Friesland.

Lees verder

Vakantie Friesland Verhuur, beleef uw ultieme vakantie!

Bij Vakantie Friesland Verhuur vindt u een divers aanbod aan vakantiehuisjes in Friesland. 

Wolkom yn Fryslân! Goed dat je vakantiefriesland.com gevonden hebt. Hier vind je een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Friesland, van goedkoop vakantiehuisje tot een luxe vakantiehuis aan het water in Friesland. Kom heerlijk van de watersport genieten in het mooie Friese Merengebied. Bezoek pittoreske dorpjes in Zuidoost-Friesland. Ontspan op de stranden langs de Friese IJsselmeerkust. Ga eens zeehonden kijken op de Waddenzee of geniet rustig van de natuur in het gebied rondom het Lauwersmeer. Je vakantiehuis in Friesland is jouw uitvalsbasis voor een wandelvakantie, fietsvakantie, vaarvakantie of bezoek aan de Friese steden. Kortom: Friesland heeft jou veel te bieden en voor een vakantiehuis in Friesland heb je de juiste website gevonden!

Wat voor vakantiehuisjes kan ik uit kiezen?

Het aanbod vakantiehuizen in Friesland op deze website is zeer divers. Zodoende vind je voor elk budget en elke groepsgrootte wel een vakantiehuis. Dat gaat van een appartement of huisje met één slaapkamer tot een groepsboerderij voor wel 20 personen. Friesland is een van de dunst bevolkte provincies. Veel van onze vakantiehuizen in Friesland liggen dan ook vrijstaand in een rustige omgeving. De soorten huisjes die je kunt huren zijn te veel om op te noemen. Voor een indruk nemen we een greep uit ons aanbod:

Dat was nog maar een tipje van de sluier. Bekijk hier ons volledige aanbod vakantiehuizen in Friesland.

Mooie gebieden in Friesland

Bij vakantiefriesland.com kennen we de mooie plekken in Friesland. En dat zijn er nogal wat! Wij maken er een sport van om op de prachtigste locaties in Friesland een vakantiehuis (of meerdere) aan te bieden. Wederom moeten we het houden bij een tipje van de sluier. Kijk hier voor een volledig overzicht van mooie vakantiegebieden in Friesland.

De Waddenzee

De gehele Friese noordkust grenst aan dit bijzondere natuurgebied. Vanuit je vakantiehuis aan de Waddenzee wandel je naar de mooiste plekken. Het fenomeen eb en vloed is nergens zo duidelijk te zien als hier; bij eb kun je, onder gunstige omstandigheden, zelfs over de drooggevallen zeebodem wandelen (wadlopen). Spot zeehonden in het wild of in de opvang in Pieterburen. Vanuit jouw vakantiehuis in Friesland pak je zo de boot naar Terschelling of Ameland. De Waddenzee is in 2009 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Dit is echt een plek die je minstens een keer in je leven moet ervaren.

De Friese Meren

Voor een watersportvakantie zit je zeker goed in een vakantiehuis in Friesland. De Friese Meren lenen zich uitstekend voor boottochten, windfoilen (de nieuwe vorm van windsurfen) en nog veel meer watersport. Ook voor fiets- en wandeltochten langs het water is volop gelegenheid. Een huisje aan de Friese Meren huren doe je natuurlijk bij vakantiefriesland.com!

Gaasterlandse bossen

Zoek je op ‘vakantiehuis Friesland’, kom je uit bij een vakantiehuisje in het bos! Friesland blijft je verrassen. De Gaasterlandse bossen lenen zich perfect voor een natuurrijke vakantie. Neem de kinderen mee op wandeltocht door het bos. Onderweg kun je picknicken op de mooiste plekken. Of pak de fiets en volg een van de vele fietsroutes die de omgeving rijk is. Ook grotere groepen vinden hier hun vakantiehuis in Friesland.

Boek online uw ideale vakantiehuisje in Friesland

Op vakantiefriesland.com kunt u 7 dagen per week informatie verkrijgen over alle vakantiehuizen. De beschikbare vakantiehuisjes in Friesland vind je eenvoudig via de module bovenaan deze pagina. Vul je gewenste regio in, hoe lang je wilt verblijven, wanneer en met hoeveel personen. Je ziet dan direct welke vakantiehuizen in Friesland er beschikbaar zijn en wat deze kosten. Vervolgens kun je direct jouw vakantiehuis online reserveren. Je hebt keuze uit talloze verzorgde vakantiehuizen in Friesland! Boek vandaag nog en beleef een onvergetelijke vakantie in eigen land. Friesland biedt meer!

  • Laagste prijsgarantie
  • 130+ Vakantiehuizen
  • De Vakantie Friesland specialist
  • Beste locaties
  • Ruim 40.950 tevreden gasten
  • Al 25 jaar specialist